WordPress-website verhuizen

Website verhuizen moeilijk? Niet met de gratis verhuisservice van Junda.

  • Zonder downtime
  • Gratis bij elk pakket
  • Wij verhuizen je website en e-mail

WordPress-website verhuizen

Een tijdje geleden heb je via WordPress een website gemaakt, die online staat bij een andere hostingpartij dan Junda. Je wilt je website graag behouden, maar je bent op zoek naar een nieuwe hostingpartij. Bij Junda profiteer je van een vaste lage prijs per maand, een professionele klantenservice met meer dan 10 jaar ervaring, een snelle NVMe-opslag en een gratis SSL-certificaat. Bovendien verhuizen wij je WordPress-website helemaal gratis naar onze servers. Zo heb jij hier helemaal geen omkijken naar.

Je WordPress-website verhuizen vanaf een andere hostingpartij

Je hebt een website opgestart, maar je behoeftes zijn veranderd. Je bent bijvoorbeeld begonnen met een vrij kleine website, maar in de loop van de tijd wil je deze misschien wel uitbreiden. Misschien had je eerst een puur informatieve website, maar wil je hier nu ook een webshop aan toevoegen of wil je webinars gaan uitzenden. In dat geval worden je eisen voor een hostingpakket misschien ook wel anders. Gelukkig kun je in dit geval bij Junda terecht. Wij bieden verschillende voordelige hostingpakketten voor kleine, middelgrote en grote websites.

Waarom WordPress-website verhuizen naar Junda?

Er zijn verschillende redenen om je hosting te verhuizen naar Junda. Misschien wil je meer schrijfruimte of geheugen voor een snellere of grotere website. Of je bent wellicht op zoek naar een voordeligere hosting, waarbij je meer krijgt voor een betere prijs. Ook verhuizen veel van onze klanten vanwege de klantenservice. Je wilt natuurlijk dat je website altijd perfect werkt, dus bij vragen wil je snel en goed geholpen worden. Bij ons staat de klantenservice altijd voor je klaar, kies je zelf een hostingpakket met voldoende geheugen en profiteer je ook nog eens van voordelige prijzen.

Hoe werkt een WordPress-website verhuizing?

Als je verandert van hostingpartij, dan zul je je WordPress-website moeten verhuizen. Je wilt namelijk dat je website niet offline hoeft te gaan en dat ook je mailadressen in gebruik kunnen blijven. Tijdens de verhuizing wil je niet dat klanten je online niet meer kunnen vinden of dat je mails verloren gaan. Ook moeten je DNS-records op de juiste manier verhuisd worden, zodat jouw domeinnaam nu naar de webserver van Junda verwijst. Bij ons ben je verzekerd van een soepele verhuizing van je WordPress-website dankzij onze professionele verhuisservice.

Stap 1. Kies een pakket

Neem de specificaties van onze pakketten eens goed onder de loep en kies het pakket dat bij jouw website past. Dit zijn een aantal tips voor het kiezen van het juiste pakket:

  • Snelheid: Heb jij momenteel een rustige site, dan heb je waarschijnlijk genoeg aan een van onze lichtere pakketten. Als je een goed bezochte site hebt, dan zijn onze uitgebreidere pakketten interessant voor jou.
  • Back-ups: Mocht het voor jou belangrijk zijn om beschikking te hebben over back-ups van meerdere dagen terug, kijk dan eens naar onze uitgebreidere pakketten.
  • Opslag: Kijk hoeveel opslag jouw website en e-mail samen in beslag nemen. Kies een pakket dat ruim de opslag biedt dat je nodig hebt.

Heb je advies nodig bij het kiezen van het juiste pakket? Ga dan direct naar stap 2 en neem contact met ons op. Wij helpen je altijd graag verder!

Stap 2. Neem contact op

Bedankt voor je vertrouwen in ons! Stuur ons een mailtje op hallo@junda.nl of start een chat en geef aan dat je graag wil dat wij jouw website verhuizen. Wij vragen je om de nodige gegevens en plannen de verhuizing met jou in. Zo weet je precies wat wanneer gebeurd.

Stap 3. Relax

Well done! Je hebt zojuist de fantastische keuze gemaakt om over te stappen naar Junda en ons jouw website te laten verhuizen. Sit back, relax en laat ons het harde werk doen. Tijdens de verhuizing blijft je website gewoon online staan en blijven ook je e-mailadressen gewoon werken. Wij verhuizen alle bestanden van je website, en ook de eventuele database en je e-mailadressen. Hebben we de verhuizing afgerond? Dan krijg je van ons een seintje.

Wat moet je zelf doen om je WordPress-website te verhuizen?

Bij Junda profiteer je van een gratis verhuisservice als je je WordPress-website wilt verhuizen. Zelfs bij ons goedkoopste hostingpakket kun je gebruikmaken van de gratis verhuizing. Dit werkt als volgt. Eerst kies je het gewenste pakket bij ons uit en schaf je deze aan. Vervolgens kun je contact met ons opnemen via hallo@junda.nl of via de chat. Hierbij geef je aan dat je je website wilt laten verhuizen. Wij vragen je dan om enkele benodigde gegevens en maken met jou een planning om je website te verhuizen. Tijdens de verhuizing zorgen wij ervoor dat je bestanden, database en e-mail zonder downtime overgezet worden. Wanneer de verhuizing is afgerond, krijg je van ons en seintje dat alles gelukt is.