Je eigen WordPress-website maken

Start jouw nieuwe online idee met het bekendste CMS ter wereld.

  • Wij verhuizen je WordPress-website helemaal gratis
  • Onze WordPress-experts staan altijd voor je klaar
  • Altijd een beveiligde WordPress-website met gratis SSL-certificaten

Kies jouw WordPress-pakket

WP Simple

Startende sites, blogs
v.a.1,-p/m
5 GB NVMe-opslag
Onbeperkt dataverkeer
Back-ups tot 2 dagen terug
Onbeperkt e-mailadressen
Gratis SSL-certificaat
Gratis verhuisservice

WP Basic

Bedrijfspagina's, kleine webshops
v.a.2,-p/m
50 GB NVMe-opslag
Onbeperkt dataverkeer
Back-ups tot 4 dagen terug
Onbeperkt e-mailadressen
Gratis SSL-certificaat
Gratis verhuisservice

WP Advanced

Groeiende webshops, grotere sites
v.a.6,-p/m
150 GB NVMe-opslag
Onbeperkt dataverkeer
Back-ups tot 14 dagen terug
Onbeperkt e-mailadressen
Gratis SSL-certificaat
Gratis verhuisservice

Actietarieven gelden voor de eerste 3 jaar.

Wil je een website voor jezelf of je bedrijf starten of wil je een weblog of webshop beginnen? Dit is allemaal mogelijk in WordPress, een bekend Content Management System (CMS). Om een WordPress-website te maken, heb je niet meer nodig dan een domeinnaam en een hostingpakket. Dit regel je eenvoudig en goedkoop bij Junda. Bovendien is WordPress gemakkelijk te installeren dankzij de WordPress Toolkit die bij elk pakket is inbegrepen. Werken met WordPress is eenvoudig te leren en er is veel online ondersteuning beschikbaar. Kom je er toch een keer niet uit, neem dan contact op met onze helpdesk. We hebben meer dan tien jaar ervaring met webhosting en we staan zeven dagen per week voor je klaar.

Regel de hosting voor je WordPress-website

Het fijne aan WordPress is dat je niet hoeft te leren programmeren. Een eigen WordPress-website maken, vereist enkel basiskennis over computers en internet. De hosting regelen wij voor je. Wij hebben verschillende hostingpakketten voor alle soorten WordPress-websites. Ga je net van start en heb je een eenvoudige website of een weblog, dan kun je met een Simple-pakket of een Basic-pakket beginnen. Groeit je website of ga je een webshop starten met een grote hoeveelheid producten, dan kun je overstappen naar een zwaarder pakket. Met ons Plus-pakket zit je altijd goed en ben je op de toekomst voorbereid en voor de echt grote gebruikers die veel opslag en kracht nodig hebben, hebben we ook nog ons Advanced-pakket. Je hebt al vanaf € 1,- per maand je eigen WordPress-website!

Kosten van een WordPress-website

WordPress zelf is helemaal gratis. Het registreren van je .nl-domeinnaam bij ons kost daarnaast maar € 3,76 per jaar en je hostingpakket voor WordPress heb je zoals gezegd al vanaf € 1,- per maand. Een WordPress-website maken is bij Junda dus heel voordelig. Niet alleen financieel maken we het je bovendien gemakkelijk; je krijgt er gratis nog een heleboel extra's bij. Zo kun je onbeperkt e-mailadressen aanmaken met je eigen domeinnaam en mailen in onze veilige webomgeving. We beschermen je mail en je website bovendien met ons speciale spamfilter, zodat je geen last hebt van ongewenste berichten.

Gratis verhuisservice voor je WordPress-website

Heb je al een website of webshop en wil je overstappen naar Junda? Wij regelen het voor je met onze gratis verhuisservice. Geen zorgen over een ingewikkelde overstap waarvoor je extra kosten moet maken. De Junda verhuisservice zorgt ervoor dat je geen mails of bestanden verliest, dat je website in de lucht blijft en dat je snel je WordPress-website op onze servers hebt staan. Een WordPress-website maken was nog nooit zo eenvoudig als met de webhosting van Junda.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Heb je last van keuzestress of kom je ergens niet uit? Geen probleem. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zowel via e-mail als via onze LiveChat.

Je bent in goede handen

Ontdek waarom onze klanten houden van onze diensten en genieten van onze betrokken helpdesk.