Een eigen webshop met WordPress

Geef jouw WooCommerce webshop een boost met de krachtige webhosting van Junda.

 • Wij verhuizen je WordPress-website helemaal gratis
 • Onze WordPress-experts staan altijd voor je klaar
 • Altijd een beveiligde WordPress-website met gratis SSL-certificaten

Kies jouw webshop pakket

WP Basic

Kleine websites
3,991,99p/m
 • Snelheid
 • 50 GB NVMe-opslag
 • 4 dagen back-up retentie
  • Onbeperkt e-mailadressen
  • Gratis verhuisservice
  • 1-klik WordPress installatie
  • LiteSpeed Cache
  • Gratis SSL-certificaat
  • 100-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie

  WP Advanced

  Webshops, grotere sites
  11,993,99p/m
 • Snelheid
 • 150 GB NVMe-opslag
 • 14 dagen back-up retentie
  • Perfect voor WordPress
  • Geschikt voor WooCommerce
  • Onbeperkt e-mailadressen
  • Gratis verhuisservice
  • 1-klik WordPress installatie
  • LiteSpeed Cache
  • Gratis SSL-certificaat
  • 100-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie

  De actietarieven gelden voor de eerste contractperiode. Daarna wordt het reguliere tarief jaarlijks gefactureerd.

  WordPress is niet alleen heel geschikt voor een reguliere website of een weblog, maar ook voor het maken een webshop. Er zijn namelijk allerlei plugins beschikbaar die je WordPress-website met één druk op de knop veranderen in een webshop. WooCommerce is daarvan de bekendste. Junda zorgt voor je WordPress hosting en daarmee voor de basis voor een succesvolle WooCommerce webshop. Wij zorgen voor je domein en de hosting op onze servers, zodat jij je alleen hoeft te richten op het verkopen van je producten.

  Een WooCommerce webshop

  Voor een WooCommerce webshop heb je niet veel meer nodig dan voor een reguliere WordPress-website. De basis is een domeinnaam en Junda als hostingprovider. Je installeert WordPress gemakkelijk met de WordPress Toolkit en de installatie van WooCommerce is vervolgens zo geregeld. Daarna kun je direct beginnen met het vullen van je webshop. Om producten in je webshop toe te voegen, gebruik je gewoon de WordPress editor.

  Voordelen van een WooCommerce webshop

  Wanneer je voor je webshop WordPress wil gebruiken, is de combinatie met WooCommerce ideaal. Dit programma is namelijk gemaakt om samen te werken met WordPress. WooCommerce is geschikt voor kleine webshops, maar er worden ook hele grote webshops mee gemaakt. Wanneer je met een webshop begint en de ambitie hebt om te groeien, ben je met WooCommerce dan ook op de toekomst voorbereid. Je kunt honderden producten kwijt in je WooCommerce webshop en er zijn allerlei interessante uitbreidingen. Zo kun je een mobiele app toevoegen of een nieuwsbrief koppelen aan je shop. Hoe klein of groot je webshop ook is, Junda heeft voor elke webshop een passend hostingpakket, zodat je nooit meer geld kwijt bent dan nodig.

  Junda hosting voor je WordPress webshop

  Wij bieden vier verschillende hostingpakketten. De meest geschikte voor een beginnende webshopeigenaar is het Basic pakket; daarmee heb je al een webshop vanaf € 1,99 per maand. Wil je op de toekomst voorbereid zijn en denk je dat je website snel gaat groeien? Kies dan meteen voor het Plus pakket. Vanaf € 2,99 per maand heb je dan 100 GB aan schijfruimte, meer dan genoeg voor vrijwel elke webshop. Het Advanced pakket is voor gebruikers die echt veel ruimte nodig hebben. Met 150 GB schijfruimte biedt Junda ook hiervoor de mogelijkheid.

  Bij al onze hostingpakketten krijg je bovendien een aantal extra's. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat er regelmatig back-ups gemaakt worden van je e-mail en je website. Zeker wanneer je een webshop hebt, wil je niet dat er gegevens verloren gaan door storingen of andere problemen binnen je webshop. Junda zorgt ook voor een gratis SSL-beveiligingscertificaat bij elk hostingpakket. Deze beveiliging is van belang voor een webshop, waar je immers werkt met persoonsgegevens. Met SSL-beveiliging kan er geen misbruik gemaakt worden van je klantgegevens. Kortom: je WordPress en WooCommerce webshop is bij Junda in goede handen.

  Basic

  Plus

  Advanced

  Waar kunnen wij je mee helpen?

  Heb je last van keuzestress of kom je ergens niet uit? Geen probleem. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zowel via e-mail als via onze LiveChat.

  Je bent in goede handen

  Ontdek waarom onze klanten houden van onze diensten en genieten van onze betrokken helpdesk.

  Snelle service

  Ik ben net aangemeld maar nu al erg tevreden met de goede en vooral snelle service. De medewerker komt erg professioneel en vriendelijk over. Ze denken goed mee en alles is erg duidelijk. Voelt zeer vertrouwd.

  Albert

  Klantvriendelijk en betaalbaar!

  Omzetten van onze wordpress website ging vlekkeloos, met goede klantenservice. Al met al is het ook een stuk betaalbaarder dan waar we zaten. Top dus

  Hugo

  Snelle chat service

  Alles wordt zeer snel opgepakt. Website verhuisd naar Junda naar alle tevredenheid. Prijs is top voor wat je krijgt een de helpdesk is vakkundig en ze snel met verhelpen van problemen/ vragen.

  Bart

  Zeer tevreden

  Nadat mijn vorige hoster alsmaar duurder werd een aantal hosters vergeleken en gekozen voor Junda. Tot nu toe heel blij met mijn keuze. Junda is goedkoop maar reageert zeer snel bij vragen, geeft goede hulp en mijn site is nu ook nog eens een stuk sneller dan bij mijn vorige hoster.

  René

  Top services van Nick!

  Ik zat een beetje vast met mijn settings van mijn website maar Nick van Junda kon mij hier perfect bijstaan om mij te helpen! Nick je bent een topper als je dit leest.

  Lode

  Vlot geholpen in de live-chat

  Ik wilde graag een voorproefje laten zien voor het omzetten van de domeinnaam en Nick heeft me snel en kundig geholpen.

  Paul

  Verhuizing ging top.

  Na de zoveelste prijsverhoging bij mijn vorige provider, op zoek naar een alternatief. Vanwege de goede reviews viel mijn keuze op Junda. Ik zag wel een beetje op tegen de overstap. Maar het overzetten van mijn website en domein ging snel en soepel. Zeker door de goede ondersteuning van de helpdesk. Top service.

  Mart