Een eigen webshop met WordPress

Geef jouw WooCommerce webshop een boost met de krachtige webhosting van Junda.

  • Wij verhuizen je WordPress-website helemaal gratis
  • Onze WordPress-experts staan altijd voor je klaar
  • Altijd een beveiligde WordPress-website met gratis SSL-certificaten

Kies jouw webshop pakket

WP Simple

Startende sites, blogs
v.a.1,-p/m
5 GB NVMe-opslag
Onbeperkt dataverkeer
Back-ups tot 2 dagen terug
Onbeperkt e-mailadressen
Gratis SSL-certificaat
Gratis verhuisservice

WP Basic

Bedrijfspagina's, kleine webshops
v.a.2,-p/m
50 GB NVMe-opslag
Onbeperkt dataverkeer
Back-ups tot 4 dagen terug
Onbeperkt e-mailadressen
Gratis SSL-certificaat
Gratis verhuisservice

WP Advanced

Groeiende webshops, grotere sites
v.a.6,-p/m
150 GB NVMe-opslag
Onbeperkt dataverkeer
Back-ups tot 14 dagen terug
Onbeperkt e-mailadressen
Gratis SSL-certificaat
Gratis verhuisservice

Actietarieven gelden voor de eerste 3 jaar.

WordPress is niet alleen heel geschikt voor een reguliere website of een weblog, maar ook voor het maken een webshop. Er zijn namelijk allerlei plugins beschikbaar die je WordPress-website met één druk op de knop veranderen in een webshop. WooCommerce is daarvan de bekendste. Junda zorgt voor je WordPress hosting en daarmee voor de basis voor een succesvolle WooCommerce webshop. Wij zorgen voor je domein en de hosting op onze servers, zodat jij je alleen hoeft te richten op het verkopen van je producten.

Een WooCommerce webshop

Voor een WooCommerce webshop heb je niet veel meer nodig dan voor een reguliere WordPress-website. De basis is een domeinnaam en Junda als hostingprovider. Je installeert WordPress gemakkelijk met de WordPress Toolkit en de installatie van WooCommerce is vervolgens zo geregeld. Daarna kun je direct beginnen met het vullen van je webshop. Om producten in je webshop toe te voegen, gebruik je gewoon de WordPress editor.

Voordelen van een WooCommerce webshop

Wanneer je voor je webshop WordPress wil gebruiken, is de combinatie met WooCommerce ideaal. Dit programma is namelijk gemaakt om samen te werken met WordPress. WooCommerce is geschikt voor kleine webshops, maar er worden ook hele grote webshops mee gemaakt. Wanneer je met een webshop begint en de ambitie hebt om te groeien, ben je met WooCommerce dan ook op de toekomst voorbereid. Je kunt honderden producten kwijt in je WooCommerce webshop en er zijn allerlei interessante uitbreidingen. Zo kun je een mobiele app toevoegen of een nieuwsbrief koppelen aan je shop. Hoe klein of groot je webshop ook is, Junda heeft voor elke webshop een passend hostingpakket, zodat je nooit meer geld kwijt bent dan nodig.

Junda hosting voor je WordPress webshop

Wij bieden vier verschillende hostingpakketten. De meest geschikte voor een beginnende webshopeigenaar is het Basic pakket; daarmee heb je al een webshop voor € 4,- per maand. Met het speciale actietarief betaal je voor 3 jaar bovendien maar € 2,- per maand. Wil je op de toekomst voorbereid zijn en denk je dat je website snel gaat groeien? Kies dan meteen voor het Plus pakket. Met het actietarief heb je dan voor € 4,- maand 100 GB aan schijfruimte, meer dan genoeg voor vrijwel elke webshop. Het Advanced pakket is voor gebruikers die echt veel ruimte nodig hebben. Met 150 GB schijfruimte biedt Junda ook hiervoor de mogelijkheid.

Bij al onze hostingpakketten krijg je bovendien een aantal extra's. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat er regelmatig back-ups gemaakt worden van je e-mail en je website. Zeker wanneer je een webshop hebt, wil je niet dat er gegevens verloren gaan door storingen of andere problemen binnen je webshop. Junda zorgt ook voor een gratis SSL-beveiligingscertificaat bij elk hostingpakket. Deze beveiliging is van belang voor een webshop, waar je immers werkt met persoonsgegevens. Met SSL-beveiliging kan er geen misbruik gemaakt worden van je klantgegevens. Kortom: je WordPress en WooCommerce webshop is bij Junda in goede handen.

Simple

Basic

Plus

Advanced

Waar kunnen wij je mee helpen?

Heb je last van keuzestress of kom je ergens niet uit? Geen probleem. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zowel via e-mail als via onze LiveChat.

Je bent in goede handen

Ontdek waarom onze klanten houden van onze diensten en genieten van onze betrokken helpdesk.