Mihos.net website verhuizen naar Junda! 🚀

Bij Junda begrijpen we dat een vlekkeloze websiteverhuizing essentieel is voor het behoud van jouw online succes. Stap over van Mihos.net naar Junda en geniet van hoogwaardige hosting en ondersteuning.

Laat ons je ondersteunen tijdens de verhuizing naar Junda!

Met onze verhuisservice zorgen we ervoor dat je mailboxen en/of website(s) kosteloos worden omgezet naar Junda. Jouw online groei is onze prioriteit.

Opzeggen bij Mihos.net

Voordat je jouw website naar Junda verhuist, is het belangrijk om je huidige provider, Mihos.net, op de hoogte te stellen van je verhuisplannen. Neem contact op met Mihos.net en volg hun opzegprocedure om ervoor te zorgen dat je geen onnodige kosten maakt en dat je domeinnaam en hostingpakket vrijkomen voor de verhuizing. Houd er rekening mee dat sommige providers een opzegtermijn hanteren, dus wees proactief en zorg dat je verhuisplannen tijdig doorgeeft.

Verhuiscode opvragen bij Mihos.net

Om de verhuizing van je domeinnaam naar Junda te starten, heb je een verhuiscode (ook wel EPP-code of autorisatiecode genoemd) nodig van Mihos.net. Deze unieke code is een beveiligingsmaatregel om ervoor te zorgen dat alleen jij de verhuizing kunt initiëren. Ga naar het klantenportaal van Mihos.net of neem contact op met hun helpdesk om de verhuiscode op te vragen. Bewaar deze code goed, want je hebt deze nodig tijdens het verhuisproces naar Junda.

Hoe moet je je website verhuizen?

Bij Junda is het heel eenvoudig om je website te laten verhuizen. Je hoeft hier zelf bijna niets voor te doen, omdat wij een gratis verhuisservice aanbieden.

Stap 1. Kies een pakket

Neem de specificaties van onze pakketten eens goed onder de loep en kies het pakket dat bij jouw website past. Dit zijn een aantal tips voor het kiezen van het juiste pakket:

  • Snelheid: Heb jij momenteel een rustige site, dan heb je waarschijnlijk genoeg aan een van onze lichtere pakketten. Als je een goed bezochte site hebt, dan zijn onze uitgebreidere pakketten interessant voor jou.
  • Back-ups: Mocht het voor jou belangrijk zijn om beschikking te hebben over back-ups van meerdere dagen terug, kijk dan eens naar onze uitgebreidere pakketten.
  • Opslag: Kijk hoeveel opslag jouw website en e-mail samen in beslag nemen. Kies een pakket dat ruim de opslag biedt dat je nodig hebt.

Heb je advies nodig bij het kiezen van het juiste pakket? Ga dan direct naar stap 2 en neem contact met ons op. Wij helpen je altijd graag verder!

Stap 2. Neem contact op

Bedankt voor je vertrouwen in ons! Stuur ons een mailtje op hallo@junda.nl of start een chaten geef aan dat je graag wil dat wij jouw website verhuizen. Wij vragen je om de nodige gegevens en plannen de verhuizing met jou in. Zo weet je precies wat wanneer gebeurd.

Stap 3. Relax

Well done! Je hebt zojuist de fantastische keuze gemaakt om over te stappen naar Junda en ons jouw website te laten verhuizen. Sit back, relax en laat ons het harde werk doen. Tijdens de verhuizing blijft je website gewoon online staan en blijven ook je e-mailadressen gewoon werken. Wij verhuizen alle bestanden van je website, en ook de eventuele database en je e-mailadressen. Hebben we de verhuizing afgerond? Dan krijg je van ons een seintje.

Verandert je website na de verhuizing?

Als je je website verhuist, verandert er dus niets aan je website zelf. Alleen de omgeving van je websitebeheer en van je e-mail verandert. Verder blijft je website er gewoon precies hetzelfde uitzien als eerst. Wel werken wij bij Junda met een snelle NVMe-opslag. Dit is een van de snelste nameservers ter wereld, waardoor je website optimaal zal blijven werken. Dat is een fijn bijkomend voordeel! Bovendien ontvang je bij ons altijd gratis een SSL-certificaat, waarmee je altijd zorgt voor een veilige verbinding met je website.