Meer dan 20 jaar ervaring

Bij Junda geloven we dat een goede hostingprovider meer is dan alleen maar servers en technologie. Ons verhaal begint met een team van techneuten met meer dan 20 jaar ervaring in de hostingbranche die hun krachten bundelden om de beste hostingproducten en -diensten te leveren.

Helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Onze klantenservice is niet alleen 7 dagen per week bereikbaar, maar we garanderen ook dat je binnen 15 minuten antwoord krijgt op je vragen. Wij zijn trots op onze toegewijde en deskundige helpdesk medewerkers die altijd paraat staan om jou te helpen met al je vragen en problemen.

Start een chat

Klik op het icoon rechtsonderaan elke pagina om een chat te starten.

  • Maandag t/m vrijdag:9:00 - 17:00
  • Zaterdag en zondag:11:00 - 16:00

Stuur een e-mail

Je kan ons bereiken op hallo@junda.nl. Wij beantwoorden je vraag doorgaans binnen enkele uren.

Junda gaat alleen voor een 10

Bij Junda leggen we de lat hoog en zijn we trots dat onze medewerkers zich volledig inzetten voor een tien. Deze betrokkenheid bij ons succes zorgt ervoor dat we samenwerken om jou de allerbeste ervaring te bieden. Bij Junda kun je van iedereen dat extra stukje inzet verwachten.

Binnen 100 dagen niet tevreden? Geld terug!

Bij Junda geloven we in wat we doen. Daarom hebben we een 100-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie op al onze hostingpakketten. Als je binnen de eerste 100 dagen niet helemaal tevreden bent, geen probleem. Zonder opgaaf van reden storten wij het bedrag van het aangeschafte hostingpakket terug. Zo heb je de ruimte om te ontdekken of onze diensten bij jou en jouw behoeften passen en kun je onze diensten zorgeloos uitproberen.

Heb je vragen over onze 100-dagen-garantie? Start gerust een LiveChat of stuur een e-mail en we beantwoorden graag al je vragen!

Bestel nu je pakket bij Junda!

Kies voor Junda en profiteer van meer dan 20 jaar ervaring in de hostingbranche, een snelle website, goede klantenservice en gemoedsrust. Verhuis je van een andere provider? Regelen wij voor je, kosteloos.