Registreer of verhuis
jouw domeinnaam

Je hebt een .nl-domein al voor € 3,76 per jaar.

Cloudflare bij elk domein

Wij activeren Cloudflare voor elk domein dat je bij ons registreert of naar ons verhuisd. Zo maak jij standaard gebruik van een van de snelste nameservers ter wereld.

1900+ extensies

Versterk je online positie door je domein in meer extensies vast te leggen. Met meer dan 1900 extensies bieden wij alle mogelijkheden.

Volledige controle

Je beheert jouw domein gemakkelijk vanuit ons gebruiksvriendelijke klantportaal. DNS-records en domein houders zijn zo aangepast.

Een greep uit onze 1900+ extensies

.nl
€ 3,76 p/j
.com
€ 8,68 p/j
.be
€ 4,00 p/j
.eu
€ 4,25 p/j
.online
€ 23,89 p/j
.store
€ 38,11 p/j
.site
€ 19,14 p/j
.tech
€ 33,37 p/j
.team
€ 21,99 p/j
.dev
€ 9,66 p/j
.xyz
€ 8,85 p/j
.uk
€ 4,56 p/j

Van idee, naar domein, naar online succes

Met een domeinnaam word je online vindbaar. Het wordt hét visitekaartje van jouw webshop, bedrijf, blog of andere creatieve uitspatting. Registreer jij jouw domein bij Junda, dan weet je zeker dat je goed zit. Wij staan achter jouw online succes.

Versterk jouw online positie

Heb je een naam voor jouw website bedacht? Leg deze dan snel in meerdere extensies vast. Met onze 1900+ extensies is dat zo gedaan. Zo versterk jij jouw online positie en voorkom je dat anderen er met die prachtige naam vandoor gaan.

Vind jouw perfecte domein

Typ jouw idee en kijk welke extensies nog beschikbaar zijn. Een .nl-domein heb je al voor € 3,76 per jaar!

Combineer je domeinnaam met webhosting of e-mail

Wil je ook een website online zetten of alleen e-mail ontvangen? Kies dan voor een van onze webhosting of e-mail pakketten.

Webhosting

No-nonsense webhosting, geoptimaliseerd voor jouw website. Altijd een pakket dat bij jouw website past.

vanaf € 0,50 p/m

Bekijk pakketten

E-mail

Gebruik je domein als visitekaartje door er een professioneel e-mailadres voor aan te maken.

vanaf € 0,50 p/m

Bekijk pakketten

Hulp nodig met jouw domeinnaam?

Extensies, nameservers, DNS-records... de termen vliegen je om de oren. Soms een beetje overweldigend, dat begrijpen we! Wij staan 7 dagen per week voor je klaar, waar je vraag ook over gaat. Stuur ons een e-mail of start een LiveChat en wij helpen je graag verder.

Stel je vraag

Veelgestelde vragen

Dankzij de nameservers van Cloudflare wordt het IP-adres van onze webserver razendsnel achterhaald wanneer een bezoeker naar jouw domein gaat. Dit komt omdat de nameservers van Cloudflare een van de snelste ter wereld zijn.

Absoluut! Je hebt de volledige controle over jouw domein.

Ja. Na de registratie of verhuizing kan je de houders van jouw domein aanpassen. Dit is gratis voor vrijwel alle extensies.

Zeker. Je bent vrij om de nameservers te kiezen die jij wilt. Maar, als het niet nodig is, raden wij aan de nameservers van Cloudflare te blijven gebruiken.