Registreer of verhuis jouw domeinnaam

Je hebt al een .nl-domein voor € 4,15.

Gratis WHOIS privacy

WHOIS privacy is standaard actief. Zo zijn de gegevens waarmee je een domeinnaam registreert niet openbaar en geniet je van optimale privacy.

1900+ extensies

Versterk je online positie door je domein in meer extensies vast te leggen. Met meer dan 1900 extensies bieden wij alle mogelijkheden.

Volledige controle

Je beheert jouw domein gemakkelijk vanuit ons gebruiksvriendelijke klantportaal. DNS-records en domein houders zijn zo aangepast.

Een domeinnaam registreren

Meer dan 1900 extensies

Een website of webshop begint met het registreren van een domeinnaam. Je kunt op onze website checken of je gewenste domeinnaam nog vrij is. Is de NL-versie niet meer beschikbaar, kijk dan eens naar een andere extensie. Bij Junda bieden we namelijk meer meer dan 1900 verschillende extensies aan. Naast NL zijn de meest bekende EU (voor Europa), COM (voor commerciële bedrijven) en ORG (voor organisatie), maar ook SITE, ONLINE, NU of STORE zijn extensies die beschikbaar zijn. Wanneer je je NL-domeinnaam wel vindt via onze domeinnaamchecker, dan kun je alsnog een aantal andere extensies vastleggen om te voorkomen dat een andere website op een soortgelijke domeinnaam wordt gevestigd.

.nl
4,15
.com
9,60
.be
4,-
.eu
4,25
.online
1,95
.store
2,94
.site
1,95
.tech
3,92
.team
3,25
.dev
10,-
.xyz
0,98
.uk
4,86

Veel keuze, lage kosten

Bij Junda is een domeinnaam registreren niet duur. De meest gangbare extensies kosten maar een paar euro per jaar. Dus ben je in een creatieve bui en wil je vast een paar domeinnamen registreren, dan doe je dat zonder dat het je meteen veel kost. Blijkt in de praktijk dat je een domeinnaam niet gebruikt, dan kun je hem eenvoudig weer opzeggen.

.nl
4,15
.com
9,60
.be
4,-
.eu
4,25
.online
1,95
.store
2,94
.site
1,95
.tech
3,92
.team
3,25
.dev
10,-
.xyz
0,98
.uk
4,86

Scherpe prijzen, geweldige service

Combineer onze scherp geprijsde domeinnamen met een van onze toonaangevende hostingpakketten en geef je website een boost.

Extensie
Registreren
Verhuizen
Verlengen

Check de beschikbaarheid van jouw domeinnaam

Typ jouw idee en kijk welke extensies nog beschikbaar zijn. Een .nl-domein heb je al voor € 4,15!

Domeinnaam registreren als eerste stap

Supercharge je website met onze webhosting

Een domeinnaam registreren is de eerste stap in het starten van een website, weblog of webshop. Daarna kies je een hostingpakket, dat gekoppeld wordt aan je domeinnaam. Wij bieden verschillende hostingpakketten, variërend van een pakket voor beginnende websites of een kleine webshop tot een zwaar pakket voor goed gevulde webshops met veel bezoekers. Ons Plus-pakket is een betaalbare oplossing voor vrijwel alle websites. Vanaf € 1,99 per maand krijg je 100 GB schijfruimte, onbeperkt dataverkeer en maak je onbeperkt e-mailadressen aan.

Bekijk webhosting

Professioneel e-mailadres met jouw domeinnaam

Je kunt met je domeinnaam ook alleen e-mailadressen aanmaken. Zo heb je een professioneel mailadres, zonder dat je een website of webshop aan je domeinnaam koppelt. Voor e-mail hosting hebben wij ook verschillende pakketten. Bij Junda mail je al voor een euro per maand. Daarnaast is bij ieder e-mailadres een spamfilter inbegrepen, wel zo handig.

Bekijk e-mail hosting

Je domeinnaam verhuizen en registreren

Wanneer je wilt overstappen van de ene hostingprovider naar de andere, moet ook je domeinnaam verhuizen. Dat kan ingewikkeld zijn. Junda biedt daarom onze unieke verhuisservice aan. Kies een hostingpakket en Junda regelt de verhuizing van je vorige provider naar onze servers, zonder dat je er zelf omkijken naar hebt. Wij voorkomen dat er bij de verhuizing iets misgaat of dat er e-mails of bestanden verloren gaan. Heb je al een website of emailadres met je domeinnaam, dan zorgt onze verhuisservice ervoor dat je website niet tijdelijk uit de lucht raakt of dat er e-mails tussen wal en schip terechtkomen. Of je nu een bestaande website wilt verhuizen of een nieuwe domeinnaam wilt registreren, bij Junda staan we klaar om je hiermee te helpen.

Hulp nodig met jouw domeinnaam?

Extensies, nameservers, DNS-records... de termen vliegen je om de oren. Soms een beetje overweldigend, dat begrijpen we! Wij staan 7 dagen per week voor je klaar, waar je vraag ook over gaat. Stuur ons een e-mail of start een LiveChat en wij helpen je graag verder.

Je bent in goede handen

Ontdek waarom onze klanten houden van onze diensten en genieten van onze betrokken helpdesk.

Snelle service

Ik ben net aangemeld maar nu al erg tevreden met de goede en vooral snelle service. De medewerker komt erg professioneel en vriendelijk over. Ze denken goed mee en alles is erg duidelijk. Voelt zeer vertrouwd.

Albert

Klantvriendelijk en betaalbaar!

Omzetten van onze wordpress website ging vlekkeloos, met goede klantenservice. Al met al is het ook een stuk betaalbaarder dan waar we zaten. Top dus

Hugo

Snelle chat service

Alles wordt zeer snel opgepakt. Website verhuisd naar Junda naar alle tevredenheid. Prijs is top voor wat je krijgt een de helpdesk is vakkundig en ze snel met verhelpen van problemen/ vragen.

Bart

Zeer tevreden

Nadat mijn vorige hoster alsmaar duurder werd een aantal hosters vergeleken en gekozen voor Junda. Tot nu toe heel blij met mijn keuze. Junda is goedkoop maar reageert zeer snel bij vragen, geeft goede hulp en mijn site is nu ook nog eens een stuk sneller dan bij mijn vorige hoster.

René

Top services van Nick!

Ik zat een beetje vast met mijn settings van mijn website maar Nick van Junda kon mij hier perfect bijstaan om mij te helpen! Nick je bent een topper als je dit leest.

Lode

Vlot geholpen in de live-chat

Ik wilde graag een voorproefje laten zien voor het omzetten van de domeinnaam en Nick heeft me snel en kundig geholpen.

Paul

Verhuizing ging top.

Na de zoveelste prijsverhoging bij mijn vorige provider, op zoek naar een alternatief. Vanwege de goede reviews viel mijn keuze op Junda. Ik zag wel een beetje op tegen de overstap. Maar het overzetten van mijn website en domein ging snel en soepel. Zeker door de goede ondersteuning van de helpdesk. Top service.

Mart

Veelgestelde vragen

Absoluut! Je hebt de volledige controle over jouw domein.

Ja. Na de registratie of verhuizing kan je de houders van jouw domein aanpassen. Dit is gratis voor vrijwel alle extensies.

Het is ook mogelijk om je bestaande domeinnaam naar Junda te verhuizen. Hiervoor dien je de verhuisode van je domein bij je huidige provider op te vragen. Deze verhuiscode dien je dan in te vullen tijdens het bestellen van je domein waarna je de domeinverhuizing in gang kunt zetten

Als je een website of mailbox hebt bij een bestaand domein dan dien je een webhosting of emailpakket af te sluiten. Je website en mail moeten namelijk apart verhuisd worden. Dit kun je zelf doen of gebruik maken van onze gratis verhuisservice