Domeinnaam kopen

Keuze uit 1900+ extensies. Koop jouw .nl-domein voor € 4,15.

Gratis WHOIS privacy

WHOIS privacy is standaard actief. Zo zijn de gegevens waarmee je een domeinnaam registreert niet openbaar en geniet je van optimale privacy.

1900+ extensies

Versterk je online positie door je domein in meer extensies vast te leggen. Met meer dan 1900 extensies bieden wij alle mogelijkheden.

Volledige controle

Je beheert jouw domein gemakkelijk vanuit ons gebruiksvriendelijke klantportaal. DNS-records en domein houders zijn zo aangepast.

Domeinnaam bedenken

Je gaat een website beginnen en daarvoor heb je een domeinnaam nodig. Sommige van onze klanten weten meteen welke domeinnaam ze willen, terwijl anderen hier langer over nadenken. Het kiezen van een goede en aantrekkelijke domeinnaam kan namelijk best een uitdaging zijn.

De kans is groot dat je voor je domeinnaam dezelfde naam wilt gebruiken als de naam van je bedrijf. Als je eenmaal een bedrijfsnaam hebt gekozen, kun je bij Junda checken of de bijbehorende domeinnaam nog beschikbaar is. Bestaat de naam van jouw keuze nog niet? Dan kun je bij Junda snel en eenvoudig deze domeinnaam kopen.

Domeinnaam kopen voor je website

De meeste mensen die bij ons een domeinnaam kopen, schaffen deze aan voor hun eigen website. Dit kan bijvoorbeeld een bedrijfswebsite zijn, maar ook een persoonlijk portfolio of een persoonlijke blog. Als je een website wilt beginnen, heb je hoe dan ook een domeinnaam nodig.

Het kan ook zo zijn dat je in de toekomst een website wilt beginnen of dat je een persoonlijk e-mailadres nodig hebt. Ook in dat geval kun je alvast een domeinnaam kopen bij Junda. Zo heb je je domeinnaam alvast geclaimd en weet je zeker dat niemand anders hem kan gebruiken.

Scherpe prijzen, geweldige service

Combineer onze scherp geprijsde domeinnamen met een van onze toonaangevende hostingpakketten en geef je website een boost.

Extensie
Registreren
Verhuizen
Verlengen

Domeinnaam aan je website koppelen

Als je een domeinnaam hebt gekozen, moet deze aan je website gekoppeld worden. Dit doe je eenvoudig bij Junda. Je kunt bij ons namelijk zowel je hosting regelen als je domeinnaam vastleggen. Tijdens het bestellen van je domeinnaam kun je kiezen voor een van onze vier hostingpakketten. Hierbij is het van belang om te kijken hoeveel pagina's en functionaliteiten je website moet hebben. Hoe meer je nodig hebt, des te groter je hostingpakket moet zijn. Nadat je je bestelling hebt afgerond, wordt je domeinnaam automatisch aan jouw nieuwe hostingpakket gekoppeld.

Heb je (nog) geen website, maar wil je wel alvast je domeinnaam claimen? Dan kun je hier wel alvast een e-mailadres aan koppelen. Bij Junda schaf je gemakkelijk een professioneel e-mailadres aan.

Webhosting

No-nonsense webhosting, geoptimaliseerd voor jouw website. Altijd een pakket dat bij jouw website past.

vanaf1,99 p/m

Bekijk Webhosting

E-mail

Gebruik je domein als visitekaartje door er een professioneel e-mailadres voor aan te maken.

vanaf1,99 p/m

Bekijk E-mail

Wat een goede domeinnaam je oplevert

Met een website voor je bedrijf zorg je er niet alleen voor dat je bedrijf online zichtbaar is, maar trek je ook extra klanten aan. Je bent namelijk goed vindbaar in zoekmachines. Als je je website goed inricht en schrijft, wek je daarnaast vertrouwen en zorg je ervoor dat klanten precies weten wat jij doet. Op deze manier zorg je ervoor dat je klanten aantrekt en betrouwbaar overkomt. Met een goed gekozen domeinnaam zorg je er bovendien voor dat klanten niet onnodig hoeven te zoeken naar je website. Hoe minder moeite het mensen kost om je te vinden, hoe eerder ze met je bedrijf in zee gaan.

Domeinnaam gekocht? Tijd om online te gaan

Bij Junda kun je een domeinnaam in meer dan 1900 extensies aanschaffen. Zo weet je zeker dat niemand dezelfde domeinnaam gebruikt in een andere relevante extensie. Al deze verschillende extensies kun je eenvoudig aan je hosting koppelen en laten doorverbinden naar je website. Dankzij onze vele extra's en gebruiksvriendelijke service kan je nieuwe website in een mum van tijd de lucht in. Heb je toch nog vragen? Dan helpt onze professionele klantenservice met meer dan 10 jaar ervaring je graag verder.

Hulp nodig met jouw domeinnaam?

Extensies, nameservers, DNS-records... de termen vliegen je om de oren. Soms een beetje overweldigend, dat begrijpen we! Wij staan 7 dagen per week voor je klaar, waar je vraag ook over gaat. Stuur ons een e-mail of start een LiveChat en wij helpen je graag verder.

Je bent in goede handen

Ontdek waarom onze klanten houden van onze diensten en genieten van onze betrokken helpdesk.

Snelle service

Ik ben net aangemeld maar nu al erg tevreden met de goede en vooral snelle service. De medewerker komt erg professioneel en vriendelijk over. Ze denken goed mee en alles is erg duidelijk. Voelt zeer vertrouwd.

Albert

Klantvriendelijk en betaalbaar!

Omzetten van onze wordpress website ging vlekkeloos, met goede klantenservice. Al met al is het ook een stuk betaalbaarder dan waar we zaten. Top dus

Hugo

Snelle chat service

Alles wordt zeer snel opgepakt. Website verhuisd naar Junda naar alle tevredenheid. Prijs is top voor wat je krijgt een de helpdesk is vakkundig en ze snel met verhelpen van problemen/ vragen.

Bart

Zeer tevreden

Nadat mijn vorige hoster alsmaar duurder werd een aantal hosters vergeleken en gekozen voor Junda. Tot nu toe heel blij met mijn keuze. Junda is goedkoop maar reageert zeer snel bij vragen, geeft goede hulp en mijn site is nu ook nog eens een stuk sneller dan bij mijn vorige hoster.

René

Top services van Nick!

Ik zat een beetje vast met mijn settings van mijn website maar Nick van Junda kon mij hier perfect bijstaan om mij te helpen! Nick je bent een topper als je dit leest.

Lode

Vlot geholpen in de live-chat

Ik wilde graag een voorproefje laten zien voor het omzetten van de domeinnaam en Nick heeft me snel en kundig geholpen.

Paul

Verhuizing ging top.

Na de zoveelste prijsverhoging bij mijn vorige provider, op zoek naar een alternatief. Vanwege de goede reviews viel mijn keuze op Junda. Ik zag wel een beetje op tegen de overstap. Maar het overzetten van mijn website en domein ging snel en soepel. Zeker door de goede ondersteuning van de helpdesk. Top service.

Mart