Domeinnaam checken

Je hebt al een .nl-domein voor € 4,15.

Check jouw domeinnaam

Ga je een website maken en weet je nog niet hoe je je website wil noemen? Of weet je juist al precies wat je webadres gaat worden? Het is in ieder geval altijd nodig om je domeinnaam te checken. Als een domeinnaam namelijk al bestaat, kun je deze niet gebruiken. Deze domeinnaam leidt je dan al naar een andere website. In dat geval zul je dus iets anders moeten bedenken.

Tegenwoordig staan er heel veel websites online, dus de kans is zeker aanwezig dat enkele van jouw opties al bezet zijn. Gelukkig zijn er ook nog heel veel domeinnamen wél beschikbaar. Daarvoor kun je natuurlijk bij Junda terecht. Bij ons check je eenvoudig of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is en leg je deze ook meteen vast.

Scherpe prijzen, geweldige service

Combineer onze scherp geprijsde domeinnamen met een van onze toonaangevende hostingpakketten en geef je website een boost.

Extensie
Registreren
Verhuizen
Verlengen

Bedrijfsnaam aan domeinnaam koppelen

Omdat je voor je website een domeinnaam nodig hebt, zou het het beste zijn om jouw bedrijfsnaam ook je domeinnaam te laten zijn. Zo hoeven klanten niet eerst op te zoeken hoe je website heet, maar kunnen ze simpelweg .nl achter de bedrijfsnaam plaatsen. Daarom is het slim om voordat je je bedrijfsnaam definitief uitkiest, eerst je domeinnaam te checken. In dat geval weet je namelijk zeker dat je ook de bijbehorende domeinnaam kunt claimen. Natuurlijk kun je ook verschillende variaties proberen, bijvoorbeeld met een streepje ertussen of juist alles aan elkaar geschreven.

Check of de domeinnaam nog niet bezet is

Weet je al wat je bedrijfsnaam wordt en wil je de bijbehorende domeinnaam alvast claimen? Doe dat dan zo snel mogelijk. Op deze manier weet je zeker dat niemand je voor is. Bij Junda kun je je domeinnaam claimen in allerlei verschillende extensies. Denk bijvoorbeeld aan .nl, .be en .com. In totaal heb je keuze uit meer dan 1900 extensies.

Het voordeel van het aanschaffen van je domeinnaam in verschillende extensies, is dat je jouw online positie versterkt. Zo voorkom je dat andere mensen er met dezelfde domeinnaam aan de haal gaan via een andere extensie.

Domeinnaam in combinatie met hosting of e-mail

Bij Junda claim je makkelijk en snel je domeinnaam, maar wist je dat je bij ons ook je hosting en je e-mail kunt vastleggen? Voor een vast laag bedrag per maand schaf je bij ons eenvoudig een hostingpakket aan. Je kunt zelf kiezen of je een groot of klein hostingpakket nodig hebt. Extra makkelijk is het dat je direct je domeinnaam aan je hosting kunt koppelen.

Heb je (nog) geen website, maar wil je wel alvast je domeinnaam claimen? Dan kun je hier wel alvast een e-mailadres aan koppelen. Bij Junda schaf je gemakkelijk een professioneel e-mailadres aan.

Webhosting

No-nonsense webhosting, geoptimaliseerd voor jouw website. Altijd een pakket dat bij jouw website past.

vanaf1,99 p/m

Bekijk Webhosting

E-mail

Gebruik je domein als visitekaartje door er een professioneel e-mailadres voor aan te maken.

vanaf1,99 p/m

Bekijk E-mail

Wat Junda voor jou kan betekenen bij het checken van je domeinnaam

Bij Junda profiteer je bij het checken en vastleggen van je domeinnaam áltijd van de volgende voordelen:

Gratis WHOIS privacy

WHOIS privacy is standaard actief. Zo zijn de gegevens waarmee je een domeinnaam registreert niet openbaar en geniet je van optimale privacy.

1900+ extensies

Versterk je online positie door je domein in meer extensies vast te leggen. Met meer dan 1900 extensies bieden wij alle mogelijkheden.

Volledige controle

Je beheert jouw domein gemakkelijk vanuit ons gebruiksvriendelijke klantportaal. DNS-records en domein houders zijn zo aangepast.

Hulp nodig met jouw domeinnaam?

Extensies, nameservers, DNS-records... de termen vliegen je om de oren. Soms een beetje overweldigend, dat begrijpen we! Wij staan 7 dagen per week voor je klaar, waar je vraag ook over gaat. Stuur ons een e-mail of start een LiveChat en wij helpen je graag verder.

Je bent in goede handen

Ontdek waarom onze klanten houden van onze diensten en genieten van onze betrokken helpdesk.

Snelle service

Ik ben net aangemeld maar nu al erg tevreden met de goede en vooral snelle service. De medewerker komt erg professioneel en vriendelijk over. Ze denken goed mee en alles is erg duidelijk. Voelt zeer vertrouwd.

Albert

Klantvriendelijk en betaalbaar!

Omzetten van onze wordpress website ging vlekkeloos, met goede klantenservice. Al met al is het ook een stuk betaalbaarder dan waar we zaten. Top dus

Hugo

Snelle chat service

Alles wordt zeer snel opgepakt. Website verhuisd naar Junda naar alle tevredenheid. Prijs is top voor wat je krijgt een de helpdesk is vakkundig en ze snel met verhelpen van problemen/ vragen.

Bart

Zeer tevreden

Nadat mijn vorige hoster alsmaar duurder werd een aantal hosters vergeleken en gekozen voor Junda. Tot nu toe heel blij met mijn keuze. Junda is goedkoop maar reageert zeer snel bij vragen, geeft goede hulp en mijn site is nu ook nog eens een stuk sneller dan bij mijn vorige hoster.

René

Top services van Nick!

Ik zat een beetje vast met mijn settings van mijn website maar Nick van Junda kon mij hier perfect bijstaan om mij te helpen! Nick je bent een topper als je dit leest.

Lode

Vlot geholpen in de live-chat

Ik wilde graag een voorproefje laten zien voor het omzetten van de domeinnaam en Nick heeft me snel en kundig geholpen.

Paul

Verhuizing ging top.

Na de zoveelste prijsverhoging bij mijn vorige provider, op zoek naar een alternatief. Vanwege de goede reviews viel mijn keuze op Junda. Ik zag wel een beetje op tegen de overstap. Maar het overzetten van mijn website en domein ging snel en soepel. Zeker door de goede ondersteuning van de helpdesk. Top service.

Mart